close

Համեղ խոհանոց. հավի մսով և հունական ընկույզով Ալպիական աղցանը ախորժալի է և դյուրամարս




 

   


Բաղադրիչներ՝

չորահաց - 2 բուռ,
մեկ բուռ տապակած հունական ընկույզ,
ապխտած կամ տապակած հավի միս - 150 գրամ,
2 լոլիկ,
կանաչի՝ ըստ ճաշակի,
մայոնեզ կամ թթվասեր,
աղ և սև աղացած պղպեղ։

Պատրաստումը՝

Կտրել միսը և լոլիկները մանր խորանարդների։

Կանաչին մանր կտրատել։

Չորահացը ցանկալի է պատրաստել ինքուրույն, կարելի է նաև գնել։

Եթե ինքուրույն եք պատրաստելու, ապա կտրեք հացը խորանարդներով և չորացրեք թավայի մեջ։

Խոշոր կտրում ենք ընկույզները։

Կարելի է աղցանը մատուցել շերտերով՝ հավի միս, լոլիկներ, աղ, պղպեղ, մայոնեզ։

Վերևից լցնում ենք չորահացերը, ընկույզը և կանաչին։

Մատուցումից առաջ խառնեք։

Բարի ախորժակ։


Տարածել...
 

Translation  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی



ՕՐՎԱ ՆՈՐ ՀՈԼՈՎԱԿԸ
Կատեգորիա: Ամենաընթերցվող նյութերից | Ավելացրեց: Kiss.am (04.04.18) Դիտումներ: 1079 | Տեգեր: խոհանոց., Ախորժալի, հավի, մսով, Ընկույզով, համեղ, հունական, դյուրամարս, Ալպիական, աղցանը | Վարկանիշ: 0.0/0