close

Գյուղի Գաթա





 

   



Բաղադրիչներ.

 3 հատ ձու

 200 գ,մարգարին կամ կարագ

 200 գ, թթվասեր

1 թ.գդ սոդա

վանիլ,


խորիզի համար.

1 բաժակ  յուղ

1 բաժակ շաքարավազ

 3 սուրճի ափսե ալյուր


Ձուն լավ հարել կարագի հետ, ավելացնել սոդայով թթվասերը, վանիլը:

Այնքան ալյուր լցնել, որ ստացվի փափուկ խմոր: Խմորը մի կողմ դնել կես ժամով:

Բացել ուղղանկյունաձև, մտովի երեք մասի բաժանել, մեջտեղում կարագ քսել, վրան դնել խորիզ:

Բացել ուղղանկյունաձև, մտովի երեք մասի բաժանել, մեջտեղում կարագ քսել, վրան դնել խորիզ:

Քսված կարագի վրա խորիզ դնել:

Մյուս կողմը ծալել, նորից մեջտեղում կարագ քսել: Կարագի վրա խորիզ տարածել:

Երկու կողմից ծալել: Ծալված մասը դեպի ներքև շուռ տալ, գրտնակով բացել :

Վրան հարած ձու քսել:

Ծալված մասը դեպի ներքև շուռ տալ, գրտնակով բացել :

Վրան հարած ձու քսել:

Թխել 180 աստիճանում մոտ 40 րոպե, մինչև կարմրի:

Խորիզի համար յուղը հարել, ավելացնել շաքարավազը:

 ալյուրը լցնել, խառնել, կարելի է վանիլ ավելացնել:





Գյուղի Գաթա թեմայով այլ հոդվածներ


 

Տարածել...
 


Translation  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی




Կատեգորիա: Ամենաընթերցվող նյութերից | Ավելացրեց: Kiss.am (06.09.16) Դիտումներ: 8272 | Տեգեր: գաթա, գյուղի | Վարկանիշ: 0.0/0

Kiss.am-ը ներկայացնում է օգտակար հոդվածներ և տեսանյութեր առողջության, կիրառելի առօրեական հնարքների, հոգեբանության, կին-տղամարդ հարաբերությունների, կյանքի իրական պատմությունների, նշանավոր անձանց (և ոչ միայն այս ամենի) մասին: Հետևեք նաև մեր ալիքին YouTube-ում. ավելի, քան 180հզ. բաժանորդ:

Աուդիո/վիդեո նյութերը տեղադրված են միայն անհատական ծանոթացման համար: Կոմերցիոն օգտագործումն արգելվում է: Գովազդների բովանդակության համար կայքի խմբագրությունը պատասխանատվություն չի կրում:

Մեր Գովազդային առաջարկներին կարող եք ծանոթանալ ԱՅՍՏԵՂ: E.mail: [email protected]

  Яндекс.Метрика