close

Պատրաստելուց առաջ միսը պատեք կերակրի սոդայով (Սոդայի հրաշալի կիրառումներ կենցաղում)





 

   


Պատահե՞լ է, որ պատրաստելուց հետո միսը ստացվել է չոր ու կոշտ: Պետք չէ այն այլևս մարինացնել: Պարզապես թաթախեք սոդայի մեջ ու թողեք սառնարանում 3-5 ժամ: Պատրաստելուց առաջ լավ լվացեք: Միսը կդառնա փափուկ ու բառացիորեն կհալվի բերանում:

Շարունակությունը` հոլովակում:




Պատրաստելուց առաջ միսը պատեք կերակրի սոդայով (Սոդայի հրաշալի կիրառումներ կենցաղում) թեմայով այլ հոդվածներ


 

Տարածել...
 


Translation  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی




Կատեգորիա: Օգտակար խորհուրդներ | Ավելացրեց: Kiss.am (30.03.20) Դիտումներ: 661 | Տեգեր: կերակրի, առաջ, (Սոդայի, հրաշալի, պատեք, կենցաղում), Պատրաստելուց, կիրառումներ, սոդայով, միսը | Վարկանիշ: 0.0/0

Kiss.am-ը ներկայացնում է օգտակար հոդվածներ և տեսանյութեր առողջության, կիրառելի առօրեական հնարքների, հոգեբանության, կին-տղամարդ հարաբերությունների, կյանքի իրական պատմությունների, նշանավոր անձանց (և ոչ միայն այս ամենի) մասին: Հետևեք նաև մեր ալիքին YouTube-ում. ավելի, քան 180հզ. բաժանորդ:

Աուդիո/վիդեո նյութերը տեղադրված են միայն անհատական ծանոթացման համար: Կոմերցիոն օգտագործումն արգելվում է: Գովազդների բովանդակության համար կայքի խմբագրությունը պատասխանատվություն չի կրում:

Մեր Գովազդային առաջարկներին կարող եք ծանոթանալ ԱՅՍՏԵՂ: E.mail: [email protected]

  Яндекс.Метрика