close

Ինչ անել, որ եփելիս միսը պինդ չստացվի




 

   


Պատրաստի մսի հյութեղությունն ու փափկությունը շատ բանով կախված է նրանից, թե կենդանու մարմնի որ մասից է այն կտրված: Գոյություն ունի կարծիք, որ կենդանու մարմնի հետևի մասից կտրված միսն ավելի նուրբ է ու հարմար է եփելու, տապակելու, գրիլ անելու համար: Իսկ առջևի մասից կտրված միսն ավելի պինդ է և դանդաղ, երկար պատրաստելու կարիք ունի:

Հայտնի է նաև, որ երիտասարդ կենդանիների միսն ավելի արագ է եփվում արդեն ծեր կենդանիների մսից: 

Շարունակությունը հոլովակում կամ ամբողջական տեքստը՝ այստեղ.


Դուրդ եկա՞վ նյութը. Աջակցիր կայքին, սեղմիր

Ժամանց եւ Տեղեկատվություն. Hayk Blbulyan

Առնչվող նյութեր


Տարածել...
 

Translation  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی



ՕՐՎԱ ՆՈՐ ՀՈԼՈՎԱԿԸ
Կատեգորիա: Օգտակար խորհուրդներ | Ավելացրեց: Kiss.am (23.02.21) Դիտումներ: 518 | Տեգեր: անել, որ, միսը, ԻՆՉ, պինդ, եփելիս, չստացվի | Վարկանիշ: 0.0/0