menu
person

Ահա թե ինչու պետք է թրջել ընկուզեղենն օգտագործելուց առաջ

 


 

   Օգտակար խորհուրդներ

Շատ քչերը գիտեն, որ ընկուզեղենում պարունակվող օգտակար նյութերն ակտիվանում են միայն խոնավ միջավայրում, ջրի շնորհիվ ընկույզի բոլոր օգտակար բաղադրիչները կարծես "արթնանում" են և ամբողջովին մարսվում օրգանիզմի կողմից:

Ինչպես ճիշտ թրջել ընկուզեղենն՝ օգտագործելուց առաջ.

Ընկույզ - 8 ժամ
Նուշ - 12 ժամ
Սոճենու ընկույզ - 8 ժամ
Պնդուկ - 8 ժամ
Գետնանուշ - 1-2 ժամ



Տարածել...
 

Translation  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی



Նմանատիպ նյութեր

Կատեգորիա: Օգտակար խորհուրդներ | Ավելացրեց: Kiss.am (16.09.16) | Հեղինակ: Օգտակար խորհուրդներ W
Դիտումներ: 8365 | Տեգեր: Թե, առաջ, ԻՆՉՈՒ, օգտագործելուց, թրջել, ընկուզեղենն, Ահա, պետք | Վարկանիշ: 0.0/0
< Яндекс.Метрика *