close

Խորոված սոխ՝ դեղերի փոխարեն այդ բանջարեղենը կարող է հրաշքներ գործել




 

   


Դուք, անշուշտ, լսել եք գլուխ սոխի օգտակար հատկությունների մասին: Սովորաբար խոսում են հում բանջարեղենի օգտակարության մասին, և շատերը սխալմամբ ենթադրում են, որ սոխի օգտակար հատկությունները նվազում են ջերմային մշակման դեպքում: Բայց դա այդպես չէ: Սոխը խորովելու դեպքում գոլորշիանում են միայն եթերային յուղերը, իսկ բուժիչ հատկություններն ավելանում են:

Խորոված սոխը շատ առավելություններ ունի հումի նկատմամբ. այն քաղցրություն է ձեռք բերում և տհաճ հոտ չի թողնում:

Շարունակությունը հոլովակում կամ ամբողջական տեքստը՝ այստեղ.


Դուրդ եկա՞վ նյութը. Աջակցիր կայքին, սեղմիր

Ժամանց եւ Տեղեկատվություն. Hayk Blbulyan

Առնչվող նյութեր


Տարածել...
 

Translation  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی



ՕՐՎԱ ՆՈՐ ՀՈԼՈՎԱԿԸ
Կատեգորիա: Առողջություն | Ավելացրեց: Kiss.am (21.02.21) Դիտումներ: 218 | Տեգեր: բանջարեղենը, այդ, կարող, գործել, փոխարեն, դեղերի, սոխ՝, հրաշքներ, խորոված | Վարկանիշ: 0.0/0