menu
person

Տնական հալած պանիր

 


 

   

Կաթնաշոռը (գերադասելի է տնականը) մաղով անցկացնել` գդալով տրորելով: Կարելի է նաև մսաղացով անցկացնել. այդպես այն ավելի նուրբ կլինի: Ավելացնել կարագը, ձուն, սոդան ու աղը:

Շարունակությունը հոլովակում կամ տեքստային տարբերակը՝ այստեղ.




Տարածել...
 

Translation  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی



Նմանատիպ նյութեր

Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: Kiss.am (30.03.20)
Դիտումներ: 173 | Տեգեր: պանիր, տնական, հալած | Վարկանիշ: 0.0/0
< Яндекс.Метрика *