close

Թարմ սնկով ապուր





 

   

Erkusov.com

 

500 գ սունկ, 1 գազար, 1 գլուխ սոխ, 1 փունջ խառը կանաչի, 2-3 ճաշի գդալ ձեթ, 6 բաժակ ջուր, 1 ճաշի գդալ ալյուր, 0,5 բաժակ թթվասեր, աղ, աղացած սև պղպեղ:

Կանաչու, գազարի վրա եռացրած աղաջուր լցնել, եփել: Լվացած թարմ սունկը կտրտել: Սոխը մանր կտրտել, տապակել, ավելացնել սունկը:
Աղ և պղպեղ լցնել:

Մատուցելիս մանր կտրտած կանաչի ցանել:
Կանաչին և գազարը ջրից հանել, ստացված բանջարեղենային արգանակի մեջ լցնել տապակած սունկը, այնուհետև թթվասերի հետ բացած ալյուրը, եռացնել: Աղ և պղպեղ լցնել:


Թարմ սնկով ապուր թեմայով այլ հոդվածներ


 

Տարածել...
 


Translation  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی




Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: Kiss.am (05.08.16) | Հեղինակ: Erkusov.com W Դիտումներ: 7299 | Տեգեր: սնկով, ապուր, Թարմ | Վարկանիշ: 0.0/0

Kiss.am-ը ներկայացնում է օգտակար հոդվածներ և տեսանյութեր առողջության, կիրառելի առօրեական հնարքների, հոգեբանության, կին-տղամարդ հարաբերությունների, կյանքի իրական պատմությունների, նշանավոր անձանց (և ոչ միայն այս ամենի) մասին: Հետևեք նաև մեր ալիքին YouTube-ում. ավելի, քան 160հզ. բաժանորդ:

Աուդիո/վիդեո նյութերը տեղադրված են միայն անհատական ծանոթացման համար: Կոմերցիոն օգտագործումն արգելվում է: Գովազդների բովանդակության համար կայքի խմբագրությունը պատասխանատվություն չի կրում:

Մեր Գովազդային առաջարկներին կարող եք ծանոթանալ ԱՅՍՏԵՂ: E.mail: [email protected]

  Яндекс.Метрика