close

Պիցցա խոզապուխտով և պանրով




 

   


Բաղադրությունը
 

Խմորի համար.
250 գր ալյուր,
25 գր  խմորիչ,
1 բաժակ կաթ,
1/2 թեյի գդալ աղ,
3 ճաշի գդալ բուսական յուղ: 

Լցոնի համար.
300 գր. մաքրած լոլիկ, 400 գր. խոզապուխտ, 4 շերտ պանիր (բարակ կտորներ), 300 գր սունկ, 1 պճեղ սխտոր, 1 բաժակ սպիտակ գինի, աղ:

Պատրաստման եղանակը

Խմորը բացել և դնել յուղած տապակի վրա: Կտրատած սնկին ավելացնել 1 ճ.գդ. բուսական յուղ, մեկ պճեղ սխտոր, մեկ բաժակ սպիտակ գինի և եփել 15 րոպե, հետո աղ ցանել: Խմորին բուսական յուղ քսել, վրան լցնել լոլիկը, խոզապուխտի կտորները, սունկը և քերած պանիրը: Դնել նախօրոք տաքացրած ջեռոցի մեջ և թողնել 20 րոպե:

Դուրդ եկա՞վ նյութը. Աջակցիր կայքին, սեղմիր

Ժամանց եւ Տեղեկատվություն. Hayk Blbulyan

Առնչվող նյութեր


Տարածել...
 

Translation  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی



ՕՐՎԱ ՆՈՐ ՀՈԼՈՎԱԿԸ
Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: Kiss.am (04.08.16) Դիտումներ: 1398 | Տեգեր: Պիցցա, պանրով, խոզապուխտով | Վարկանիշ: 0.0/0