menu
person

ՆՈՒՏԵԼԼԱ՝ առանց վնասակար հավելումների. պատրաստման բաղադրատոմս

 


 

   

Տնական Նուտելլա պատրաստում եմ արդեն շատ վաղուց հենց այս բաղադրատոմսովայն ստացվում է շատ ավելի համեղ, քան վաճառում են խանութներում և ավել էժան:
 

Բաղադրիչներ

  • Կաթ — 1 բաժակ
  • Ալյուր— 1,5 ճ/գ
  • Շաքարավազ — 1 բաժակ
  • Կակաո — 2 ճ/գ
  • Սերուցքային կարագ — 1 ճ/գ
  • Աղացած հունական ընկույզ — 3 ճ/գ

Պատրաստում ենք քայլ առ քայլ

  1. Եռացրեք կաթը սերուցքային կարագի հետ,
  2. Առանձին տարայի մեջ խառնեք ալյուրը, շաքարավազը և կակաոն
  3. Խնամքով ավելացրեք ստացված խառնուրդը կաթի մեջ՝ անդադար խառնելով,
  4. Խառնուրդը պետք է եփվի թույլ կրակի վրա 10-12 րոպե,
  5. Թողեք սառչի, ավելացրեք աղացած ընկույզը և դրեք սառնարանում,

Զարմացրեք ձեր երեխաներին առավոտյան նախաճաշին՝ մատուցելով հացի հետ իրենց ամենասիրելի քաղցրավենիքը:
 

Աղբյուրը



Տարածել...
 

Translation  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی



Նմանատիպ նյութեր

Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: Kiss.am (20.06.18)
Դիտումներ: 755 | Տեգեր: Առանց, բաղադրատոմս, ՆՈՒՏԵԼԼԱ՝, հավելումների., վնասակար, պատրաստման | Վարկանիշ: 0.0/0
< Яндекс.Метрика *