menu
person

Մարմելադի պատրաստման բաղադրատոմսը

 


 

   xohanoc.am

Պատրաստման եղանակը

  • Պինդ խնձորները լվանալ, մաքրել, բաժանել 4 մասի և վրան այնաքն ջուր լցնել, որ խնձորները ծածվի ու դնել կրակին: Հենց որ խնձորները փափկեն, կրակին վերցնել լցնել քամիչի մեջ, տրորել, ավելացնել 2 ճաշի գդալ այն չրից, որից եփվել է, ավելացնել շաքարավազ և կրկին դնել կրակին, անընդհատ փայտե գդալով խառնելով ու եփել մինչև լխճվի:

  • Սեղանի վրա ցելաֆոն պռել, ջրով թրջել այն, ստացված զանգվածը լցնել ցելաֆոնի վրա, գդալով հարթեցնել 1 սմ հաստությամբ և ձևավոր դանակով կտրտել:

  • 3 - 4 օր թողնել տաք տեղ: Վերջում թաթախել շաքարավազի մեջ ու դնել ապակյա ամանի մեջ:

  • Այսպես կարող եք պատրաստել նաև տանձի մարմալադը:




Տարածել...
 

Translation  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی



Նմանատիպ նյութեր

Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: Kiss.am (01.12.17) | Հեղինակ: xohanoc.am W
Դիտումներ: 1188 | Տեգեր: բաղադրատոմսը, պատրաստման, մարմելադի | Վարկանիշ: 0.0/0
< Яндекс.Метрика *