/Ամենաընթերցվող նյութերից - Խորովածի միսը այս ձևով մշակելուց հետո այն ավելի համեղ է ստացվում " />


Загрузка...

Գլխավոր էջ » Օգտակար և հաճելի » Ամենաընթերցվող նյութերից

Խորովածի միսը այս ձևով մշակելուց հետո այն ավելի համեղ է ստացվում
 

 


   

Ահա մի քանի բաղադրատոմս, թե ինչպես կարելի է մշակել խորովածի միսը, որպեսզի այն փափուկ ու համեղ լինի։

1. 2 կիլոգրամ մսին մեկ մեծ կամ երկու փոքր կիվի վերցրեք, եթե հասած է, ձեռքով ճզմեք ու խառնեք մսի հետ կամ կտրատեք ու այդպես խառնեք մսին։ Լավ խառնելուց հետո սոխ եւ համեմունքներ ավելացրեք՝ աղ, պղպղեղ, թողեք կես ժամ։ Խորովածն աննման համ կունենա։

Շարունակությունը՝ հոլովակում.



Տարածել...
 

Կատեգորիա: Ամենաընթերցվող նյութերից | Ավելացրեց: 10.04.18

loading...

Նմանատիպ նյութեր

Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝
այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,

Միացեք մեզ YouTube-ում... 27հզ.+ բաժանորդ



Նոր նյութեր

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Ամենաընթերցվող նյութերից | Ավելացրեց: erkusov.com (10.04.18)
Դիտումներ: 313 | Տեգեր: Այս, խորովածի, համեղ, ավելի, մշակելուց, ձևով, միսը, Այն, ստացվում, հետո | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...