Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Երկուշաբթի, 25.09.17  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Օգտակար և հաճելի » Ամենաընթերցվող նյութերից


Ճակնդեղի բազմաթիվ օգտակար հատկությունները
 
 
Загрузка...


Ճակնդեղը հարուստ է մարդու օրգանիզմին անհրաժեշտ հանքային աղերով, վիտամիններով, օրգանական թթուներով, սննդային մանրաթելերով, ֆիտոնցիդներով և մի շարք այլ օգտակար նյութերով: Հյութաբուժության մեջ ճակնդեղը, որպես կանոն, օգտագործվում է այլ բանջարեղենի տեսակների հետ: 

Դրանց հյութերի խառնուրդով կարելի է մի շարք հիվանդություններ բուժել: 
Ճակնդեղը լավացնում է նյութափոխանակությունը, նպաստում մսի, ձկնեղենի և այլ յուղոտ կերակուրների դյուրամարսողությանը: Այն բուժում է փորկապությունը, կանխում աթերոսկլերոզը, հիպո- և ավիտամինոզը: Ճակնդեղով կերակուրներին լավ է ավելացնել կաղամբ, սոխ, սխտոր, թրթնջուկ, եղինջ և վիտամիններով հարուստ այլ բանջարեղեն ու կանաչեղեն: 

Եթե որոշել եք սննդակարգում թարմ ճակնդեղ ներառել, սկզբնական չափաբաժինը չպետք է գերազանցի 1 թեյի գդալը: Իսկ եթե անհանգստացնում են աղեստամոքսային համակարգի հիվանդությունները, լավ կլինի այն օգտագործել եփած վիճակում, որն իր օգտակարությամբ գրեթե չի զիջում թարմ ճակնդեղին: Սննդաբանները խորհուրդ են տալիս ճակնդեղը համադրել թթվասերով, բրնձով, կարագով և ձեթով: 


 



Տարածել...


loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,

Միացեք մեզ YouTube-ում... 16հզ. բաժանորդ



Նոր նյութեր


«Եթե քո բոլոր օրերը նման են մեկը մյուսին, ուրեմն ապրել ես ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 օր» 
Եթե համաձայն ես, սեղմիր Հավանել   

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Ամենաընթերցվող նյութերից | Ավելացրեց: erkusov.com (05.10.16)
Դիտումներ: 2700 | Տեգեր: օգտակար, բազմաթիվ, հատկությունները, Ճակնդեղի | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...