Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Հինգշաբթի, 23.11.17  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Օգտակար և հաճելի » Ամենաընթերցվող նյութերից


«Տնական» հալվա․ Բաղադրատոմս
 
 


   

Պատրաստման եղանակը

«Տնական» հալվան կարելի է երկու տարբերակով պատրաստել: Առաջինը. ալյուրը լցնել խորը թավայի մեջ, ավելացնել հալած յուղ, անընդհատ խառնելով բովել, մինչև փխրուն զանգված դառնա, որից հետո լցնել շաքարի օշարակը և շարունակել խառնել, մինչև գնդերը վերանան: Հալվան դնել ափսեի մեջ, հարթեցնել և խորանարդաձև կտրել:

Երկրորդ տարբերակ. ալյուրը բովել, մինչև մուգ շագանակագույն դառնա, անընդհատ խառնելով ավելացնել հալած յուղ, 5-8 րոպե շարունակել բովել: Շարունակությունը պատրաստե լառաջին տարբերակի նման : Շաքարի օշարակի փոխարեն կարելի է շաքարավազ վերցնել, բայց այս դեպքում զանգվածը պետք է խառնելով լավ տաքացնել, որ շաքարը հալվի:



Պարունակություն`

1 կգ ալյուրի համար վերցնել 200 գ. հալած յուղ, 100 գ. շաքար, 50 գ. տաք ջուր:

Navasardtours.com

 





Տարածել...



Հրապարակման պատրաստեց` ԵՐԿՈՒՍՈՎ - Կին-Տղամարդ հարաբերություններ
Կատեգորիա: Ամենաընթերցվող նյութերից | Ավելացրեց: 11.02.17

loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,
Загрузка...

Միացեք մեզ YouTube-ում... 21հզ.+ բաժանորդ



Նոր նյութեր


«Եթե քո բոլոր օրերը նման են մեկը մյուսին, ուրեմն ապրել ես ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 օր» 
Եթե համաձայն ես, սեղմիր Հավանել   

 

Загрузка...
Загрузка...


Հրապարակման պատրաստեց` ԵՐԿՈՒՍՈՎ - Կին-Տղամարդ հարաբերություններ
Կատեգորիա: Ամենաընթերցվող նյութերից | Ավելացրեց: erkusov.com (11.02.17)
Դիտումներ: 28061 | Տեգեր: «տնական», հալվա․, բաղադրատոմս | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...