/Ամենաընթերցվող նյութերից - Սպիտակ թույն, որ բավականին տարածված է մեր սննդի մեջ " />


Загрузка...

Գլխավոր էջ » Օգտակար և հաճելի » Ամենաընթերցվող նյութերից

Սպիտակ թույն, որ բավականին տարածված է մեր սննդի մեջ
 

 


   

Ամենավնասակար բաղադրիչներից մեկը, որ մենք օգտագործում ենք մշտապես, նատրիումի գլուտամատ Е621-ն է՝ հավելում, որը հանդիպում է գրեթե բոլոր ապրանքների դեպքում:

Բացի դրանից՝ դժվար թե լինի ռեստորան, որը չօգտագործի համի այս ուժեղացուցիչը:

Նատրիումի գլուտամատ Е621-ը մատակարարվում է սպիտակ բյուրեղանման փոշու տեսքով, շատ նման է աղի և շաքարավազի: Կարող է նաև հեղուկ վիճակում լինել:

Նատրիումի գլուտամատի օգտագործումը հանգեցնում է ախորժակի մեծացման, հետևաբար՝ չափից շատ ուտելու և ճարպակալման:

Այն հեշտությամբ ներծծվում է արյան և ուղեղի մեջ՝ փոփոխություններ առաջացնելով գեներում, որոնք պատասխանատու են համի զգացման համար:

Այս սննդային հավելումն օգտագործվում է շատ տարածված սննդամթերքներում՝ նրբերշիկներում, հոթ-դոգերի մեջ, չիփսերում, պատրաստի ապուրների, պահածոների, գարեջրի մեջ:

Նատրիումի գլուտամատն ազդում է լեզվի ռեցեպտորների վրա՝ սնունդն ավելի համեղ դարձնելով:

Բացի դրանից՝ լաբորատոր ուսումնասիրությունների համաձայն՝ այն ազդում է տեսողության վրա:



Տարածել...
 

Կատեգորիա: Ամենաընթերցվող նյութերից | Ավելացրեց: 04.04.18

loading...

Նմանատիպ նյութեր

Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝
այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,

Միացեք մեզ YouTube-ում... 27հզ.+ բաժանորդ



Նոր նյութեր

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Ամենաընթերցվող նյութերից | Ավելացրեց: erkusov.com (04.04.18)
Դիտումներ: 372 | Տեգեր: թույն, սննդի, տարածված, բավականին, որ, Մեր, Սպիտակ, մեջ | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...