RSS 

Загрузка...

Գլխավոր էջ » Օգտակար և հաճելի » Ամենաընթերցվող նյութերից

Քյավառա Քուֆթաjի պատրաստման բաղադրատոմսը
 


 


   

Բաղադրամասեր

700 գ տավարի միս,

1 հատ սոխ,

50 մլ կաթ,

50 մլ կոնյակ,

100 մլ կարմիր չոր գինի,

50 գ սերուցքային կարագ,

1 կ նուռ,

Աղ, Սև աղացած պղպեղ, Կանաչեղեն



Պատրաստման եղանակը

Վերցնել թարմ տավարի միս, լավ լվանալ։ Միսը կտրատել կլոր կտորների։ Ամենաքիչը 3 անգամ անցկացնել մսաղացով։ Միսը պետք է դառնա էլաստիկ զանգված։ ֆարշի վրա ավելացնել աղ, սև պղպեղ և շատ լավ խառնել։

Ավելացնել կոնյակը և խառնել։ Ավելացնել կաթ, կրկին խառնել։ Սոխը մանրեցնել, ավելացնել մսի վրա և լավ խառնել։ Պիալայի միջոցով մսին տալ ֆորմաներ։ Ջուրը եռացնել, ավելացնել աղ և կարմիր գինի։ Ձեռներով խախալ մսի հետ և գցել եռացող ձրի մեջ։ Եփել 25 րոպե։

 





 



Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր



loading...

Загрузка...

Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 60հզ.+ բաժանորդ


Կատեգորիա: Ամենաընթերցվող նյութերից | Ավելացրեց: erkusov.com (29.07.17)
Դիտումներ: 2749 | Տեգեր: բաղադրատոմսը, Քուֆթաjի, Քյավառա, պատրաստման | - Վարկանիշ -: 0.0/0