RSS 

Загрузка...

Գլխավոր էջ » Օգտակար և հաճելի » Ամենաընթերցվող նյութերից

Ում է խորհուրդ տրվում ՔՐՔՈՒՄ օգտագործել և ում է հակացուցված
 


 


   Sotskiy.am

Քրքումն աշխարհում ամենահայտնի համեմունքներից մեկն է։ Համային հրաշալի որակներից բացի օժտված է նաև օգտակար բազմաթիվ հատկություններով և բնական հակաբիոտիկ է համարվում։

Քրքումով են համեմում տարատեսակ ուտեստներ՝ ձվածեղ, աղցաններ, սոուսներ, ապուրներ, մակարոնեղեն, բրինձ, մսային ու ձկնային ուտեստներ, անգամ հրուշակեղեն և այլն։

Այն պարունակում է վիտամին C, K, E, ինչպես նաև B խմբի վիտամիններ (B1, B2, B3, B6, B9), եթերային յուղեր, երկաթ, քրքում գունանյութ, յոդ, ֆոսֆոր, կալցիում, սելեն և առողջության պահպանման համար կարևոր այլ նյութեր։

Կալորիականությունը
100 գր քրքումի կալորիականությունը 350 կկալ է։

Օգտակար հատկությունները
Նպաստում է իմունիտետի ամրապնդմանը։

Օժտված է հակամանրէային ուժեղ ազդեցությամբ և բնական հակաբիոտիկ է համարվում, որը բացասաբարի չի ազդում լյարդի և ստամոքսաղիքային տրակտի վրա։

Շարունակությունը՝ այստեղ.



Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր



loading...

Загрузка...

Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 50հզ.+ բաժանորդ


Կատեգորիա: Ամենաընթերցվող նյութերից | Ավելացրեց: erkusov.com (12.03.18) | Հեղինակ: Sotskiy.am
Դիտումներ: 1504 | Տեգեր: հակացուցված, տրվում, խորհուրդ, ում, օգտագործել, ՔՐՔՈՒՄ | - Վարկանիշ -: 0.0/0