Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Կիրակի, 24.09.17  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Օգտակար և հաճելի » Ամենաընթերցվող նյութերից


Թխվածքաբլիթ «Նազուկ»
 
 
Загрузка...


Ինչպես պատրաստել նազուկ

Կաթսայի մեջ լցնել 1/2 բաժակ կաթ, մի քիչ տաքացնել: Խառնել խմորիչը, ավելացնել մեկական ճաշի գդալ շաքարավազ և ալյուր, խառնել: Թողնել տաք տեղում, մինչև փրփուրի «գլխարկ» առաջանա: 3 բաժակ ալյուրը մաղել խորը թասի մեջ, վրան փոս անել, լցնել խմորիչով խաբուրդը: Հետո հերթով ավելացնել կաթը, շաքարավազը, ձուն, յուղը, մեխակն ու դարչինը: Խառնել, կստացվի հարթ խմոր: Խմորը ծածկել սրբիչով, թողնել 2-3 ժամ տաք տեղ: Խմորից բլիթներ պատրաստել, դնել տապակին, կես ժամ թողնել որ ուռչի: Վրան քսել դեղնուցի ու կաթի խառնուրդը և թխել 20 րոպե 200 աստիճաում:


 




Տարածել...


loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,

Միացեք մեզ YouTube-ում... 16հզ. բաժանորդ



Նոր նյութեր


«Եթե քո բոլոր օրերը նման են մեկը մյուսին, ուրեմն ապրել ես ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 օր» 
Եթե համաձայն ես, սեղմիր Հավանել   

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Ամենաընթերցվող նյութերից | Ավելացրեց: erkusov.com (31.10.16) | Հեղինակ: mykitchen.am W
Դիտումներ: 2224 | Տեգեր: Թխվածքաբլիթ, «Նազուկ» | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...