Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Ուրբաթ, 22.09.17  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Օգտակար և հաճելի » Ամենաընթերցվող նյութերից


Ինչպես թխել ընտիր «Մատնաքաշ» (Հայկական հաց)՝ տանը
 
 
Загрузка...


Թարմ ու տաք մատնաքաշ, թե ֆրանսիական թիթիզ բագետ…ինչքան էլ սրանք համեղ լինեն, միևնույնն է տանը պատրաստած հացին չեն հասնի: Հատկապես, եթե դա հատուկ հավելումներով հաց է:

Ոչ մի բարդ բան չկա, հատկապես, եթե նախորդ անգամ պատրաստել եք համբուրգերի հաց:

Հիմնական խմոր

Սա այն հիմնական խմորի բաղադրիչներն են, որը մի թեթև փոխելով կարող եք երկու տեսակի հացից էլ ստանալ:

Մեզ պետք է`

2 թգ խմորիչ (անպայման նայեք, որպեսզի այն լինի թարմ` այլապես խմորը չի ուռի)
1 բաժակ գոլ ջուր (թույլ տաքության, շատ տաք ջուրը կրկին կվնասի ձեր խմորին)
1 ձու
3 թգ սենյակային ջերմաստիճանի հասած կարագ կամ սփռեդ
3 ճգ շաքարավազ
1 թգ աղ
3 -4 բաժակ ալյուր (կամ այնքան, որ ստացվի պինդ խմոր- այնպիսին, ինչպիսին ձեր տնական պիցցայի խմորն է)

Մանրամասն նկարագրությունը՝ այստեղ.





Տարածել...


loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,

Միացեք մեզ YouTube-ում... 15հզ. բաժանորդ



Նոր նյութեր


«Եթե քո բոլոր օրերը նման են մեկը մյուսին, ուրեմն ապրել ես ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 օր» 
Եթե համաձայն ես, սեղմիր Հավանել   

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Ամենաընթերցվող նյութերից | Ավելացրեց: erkusov.com (22.07.17) | Հեղինակ: YouTube W
Դիտումներ: 18276 | Տեգեր: ընտիր, հաց)՝, (Հայկական, «Մատնաքաշ», թխել, Ինչպես, տանը | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...