Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Երկուշաբթի, 11.12.17  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Օգտակար և հաճելի » Ամենաընթերցվող նյութերից


Կարկանդակներ՝ 5 րոպեում
 
 


   


Բաղադրությունը՝

Ալյուր - 4 բաժակ
Շաքարավազ-2 ճաշի գդալ
Աղ - 1/2 թեյի գդալ
Բուսայուղ -2 ճաշի գդալ
Կաթ - 500մլ (կարելի է և տաք և սառը)
Խմորիչ -11 գր

Պատրաստման եղանակը՝

Բոլոր բաղադրամասերը խառնել իրար, հունցել խմոր։ Պատրաստված խմորը տեղադրել սառնարան և թողնել 2 ժամ։ Ապա սառնարանից հանել և պատրաստել կարկանդակներ ցանկացած միջուկով։ Շատ փափուկ խմոր է ստացվում և չի կպչում ձեռքերին։











 

Ներկայացնում ենք օրվա բաղադրատոմսը «Արագ կարկանդակներ»:

Բաղադրությունը`

3 ճաշի գդալ ալյուր
3 ճաշի գդալ բուսական յուղ
1 ճաշի գդալ շաքարավազ
1 թեյի գդալ աղ
20 գրամ չոր խմորիչ
4 բաժակ այլուր

Պատրաստման եղանակը`

Ամանի մեջ լցնել 3 ճաշի գդալ ալյուր, 3 ճաշի գդալ բուսական յուղ,1 ճաշի գդալ շաքարավազ և 1 թեյի գդալ աղ, վրան լցնել 1 բաժակ եռման ջուր: Խառնել և թողնել սառչի: Ավելացնել 20 գրամ չոր խմորիչ ,ավելացնել 1 բաժակ գոլ ջուր: Ավելացնել աստիճանաբար այլուրը,մոտավորապես 4 բաժակ, խմոր հուցել:
Խմորը դնել տաք տեղ մոտ 10-15 րոպե: Այնբուհետև անմիջապես կարող եք սկսկել կարկանդակներ պատրաստել: Այս քանակությունից ստացվում է մոտ 40-45 հատ ոչ մեծ կարկանդակներ:

Միջուկը ընտրեք ըստ ցանկության, կարող եք դնել շոգեխաշած կաղամբ ձվի հետ կամ պարզապես կարտոֆիլ:

Armlur.am

Կարտոֆիլով կարկանդակներ




Utem.am

Այլ կարկանդակների բաղադրատոմսեր՝ ԱՅՍՏԵՂ



Տարածել...


Կատեգորիա: Ամենաընթերցվող նյութերից | Ավելացրեց: 22.09.16

loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,
Загрузка...

Միացեք մեզ YouTube-ում... 22հզ.+ բաժանորդ



Նոր նյութեր


«Եթե քո բոլոր օրերը նման են մեկը մյուսին, ուրեմն ապրել ես ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 օր» 
Եթե համաձայն ես, սեղմիր Հավանել   

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Ամենաընթերցվող նյութերից | Ավելացրեց: erkusov.com (22.09.16)
Դիտումներ: 9516 | Տեգեր: րոպեում, Կարկանդակներ՝ | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...