Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Երկուշաբթի, 23.04.18  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Օգտակար և հաճելի » Ամենաընթերցվող նյութերից


Ջեռոցում եփված կարտոֆիլի պատրաստման բաղադրատոմսը
 
 


   

Օրիգինալ բաղադրատոմս, թե ինչպես պատրաստել կարտոֆիլ տոնական սեղանի համար: Այն ամենը, ինչ հարկավոր է վերցնել, ընդամենը մի քանի կարտոֆիլ է:

Ամբողջական, կեղևով եփված կարտոֆիլները հարկավոր է կարագով պատել ու ջեռոցում դնել մինչ պատրաստ լինելը:

Ամեն ինչ հարկավոր է անել այնպես, ինչպես վիդեոյում է: Կտրում ենք կարտոֆիլի վերևի հատվածը (կարտոֆիլի 1/3-ը), հանում ենք միջուկը, որպեսզի չվնասենք կեղևը, ու որ այն պահպանի իր ձևը:

Միջուկի վրա ավելացնում ենք կարագ, սոխ, համեմունքներ ու սպիտակ չեդդեր, կաթ ու ձու:

Ապա խճողակը լցոնում ենք կարտոֆիլի կեղևի մեջ, վրան շաղ ենք տալիս համեմունքներ ու դնում ջեռոցը:
20-30 րոպեից ուտեստը կարող եք մատուցել:


 





Տարածել...
 

Կատեգորիա: Ամենաընթերցվող նյութերից | Ավելացրեց: 11.07.17

loading...

Նմանատիպ նյութեր

Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝
այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,

Միացեք մեզ YouTube-ում... 25հզ.+ բաժանորդ



Հետևեք մեր էջերին Ֆեյսբուքում


Նոր նյութեր


 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Ամենաընթերցվող նյութերից | Ավելացրեց: erkusov.com (11.07.17)
Դիտումներ: 1925 | Տեգեր: կարտոֆիլի, բաղադրատոմսը, եփված, պատրաստման, ջեռոցում | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...