RSS 

Загрузка...

Գլխավոր էջ » Օգտակար և հաճելի » Ամենաընթերցվող նյութերից

Հնարամիտ ձև, որով հնարավոր է սմբուկը սառեցնել ձմռանը օգտագործելու համար
 


 


   zagotovkinazimu.ru

Հնարավո՞ր է սմբուկը սառեցնել եւ պահել՝ ձմռանն ուտելու համար: Պարզվում է, որ սմբուկը կարելի է սառեցնել, բայց ոչ հում վիճակում:Ընդ որում, սմբուկը յուրահատուկ համ ունի, որը սխալ սառեցման դեպքում ձմռանն օգտագործելիս կարող է վերածվել տհաճ համի:

Վերցրեք սմբուկը, լվացեք, բարակ ու երկայնական շերտեր կտրատեք ու դրեք թավայի մեջ.համեմեք աղով: Սմբուկը պետք է աղի մեջ թողնել մոտ մեկ ժամ (ավելի նախընտրելի է՝ երկու ժամ):Այս ընթացքում սմբուկից հյութ է դուրս գալիս, որն անպայման պետք է հեռացնել:

Կաթսայի մեջ ջուր լցրեք եւեռացրեք: Ջրի մեջ սմբուկի հինգից-վեց շերտ լցրեք եւ սպասեք երեք րոպե:Այնուհետեւ, կարելի է շերտերը հանել եւ դնել քամիչի մեջ. այս գործընթացն արագացնելու համար կարելի է անգամ սմբուկի շերտերըլվանալ:

Այսպիսով, սմբուկի շերտերն արդեն կարելի է սննդի տոպրակների կամ տարաների մեջ լցնել, լավ փաթաթել եւ դնել սառնախցիկի մեջ: Ահա այս մեթոդով կարելի է սմբուկը սառեցնել՝ ձմռանն օգտագործելու համար: Այժմ Դուք արդեն ձմռանն էլ կարող եք սմբուկով աղցաններկամ ուտեստներպատրաստել. ընդամենը պետք է հանել սառնախցիկիցեւ տապակել:

Ի դեպ, սմբուկը սառնարանում պահելու համար կարելի է ոչ միայն եռացնել, այլեւ տապակել: Երկու տարբերակով էլ կարելի է լավ արդյունքի հասնել:



Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր



loading...

Загрузка...

Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 60հզ.+ բաժանորդ


Կատեգորիա: Ամենաընթերցվող նյութերից | Ավելացրեց: erkusov.com (09.03.18) | Հեղինակ: zagotovkinazimu.ru
Դիտումներ: 2408 | Տեգեր: ձև, օգտագործելու, սառեցնել, ՀԱՄԱՐ, որով, ձմռանը, հնարավոր, Սմբուկը, Հնարամիտ | - Վարկանիշ -: 0.0/0