Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Հինգշաբթի, 19.10.17  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Օգտակար և հաճելի » Ամենաընթերցվող նյութերից


Համեղ «Չեբուրեկի»՝ տանը․ բաղադրատոմս (տեսանյութ)
 
 
Загрузка...






 

 Բաղադրությունը

3 բաժակ ալյուր 
1 ձու (դեղնուցը)
1/3 բաժակ բուսական յուղ
3/4 բաժակ ջուր
0,5 թեյի գդալ աղ

Միջուկը սովորական է, այս չեբուրեկիների՝ համեղ լինելու գաղտնիքը հենց խմորի մեջ է, այդ իսկ պտաճառով միջուկը կարող եք վերցնել ըստ ճաշակի:
1 կգ միս, որի 70%-ը պետք է լինի խոզի միս, իսկ 30%-ը՝ տավարի, ավելացնել սոխ, աղ և պղպեղ: 



Պատրաստման եղանակը

 

Ալյուրը լցնել ամանի մեջ կարելի է անցկացնել մաղով:
Դեղնուցը առանձնացնել սպիտակուցից: Դեղնուցը լցնել բաժակի մեջ, վրան լցնել 3/4 բաժակ ջուր, աղ անել և խառնել:
Այս խառնուրդը բարակ շերտով լցնել այլուրի վրա, կլոր շարժումներով խառնել, մինչև ստացվի ալյուրի շիլա:
Ավելացնել բուսական յուղ և խմոր հունցել:

Հիմա նայել խմորի, եթե այն պինդ է, ավելացնել մի ջուր։ Շուտով այն պետք է դառնա շերտավոր:

Դնել խմորը փաթեթի մեջ և թողնել 30-40 րոպե, որ հանգստանա:
Այժմ կարող եք պատրաստել չեբուրեկի: Խմորից գնդիկներ պատրաստել, գրտնակել, մեջը լցնել միջուցը և փակել:
Տապակել բուսական յուղի մեջ երկու կողմից և մատուցել:



Տարածել...


loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,

Միացեք մեզ YouTube-ում... 18հզ. բաժանորդ



Նոր նյութեր


«Եթե քո բոլոր օրերը նման են մեկը մյուսին, ուրեմն ապրել ես ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 օր» 
Եթե համաձայն ես, սեղմիր Հավանել   

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Ամենաընթերցվող նյութերից | Ավելացրեց: erkusov.com (08.02.17)
Դիտումներ: 5692 | Տեգեր: տանը․, «Չեբուրեկի»՝, (տեսանյութ), բաղադրատոմս, համեղ | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...