Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Շաբաթ, 25.11.17  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Օգտակար և հաճելի » Ամենաընթերցվող նյութերից


«Երևանյան» գաթա․ Ավանդական բաղադրատոմս
 
 


   

Բաղադրությունը`

250 գրամ մածուն կամ թթվասեր
2 թեյի գդալ սոդա 
250 գրամ մարգարին 
2 հատ ձու 
400 գրամ այլուր


Խորիզի համար

2.5 բաժակ շաքարավազ
1 բաժակ այլուր 
1 բաժակ յուղ
1տուփ վանիլին
1 դեղնուց


Պատրաստման եղանակը`

Այլուրն ու մարգարինը խառնել և լավ ծծեծել սեղանի վրա, մեջտեղում փոս անել. լցնել հարած ձուն,ավելացնել թթվասերը`սոդայով, քիչ-քիչ խառնել, մատերի ծայրով խմոր հունցել: Ստացվում է ձեռքերին չկպչող խմոր: Թողնել 2 ժամ հանգստանա:
Այդ ընթացքում պատրաստել խորիզը և բաժանել 3 մասի; Խմորը նույնպես բաժանել 3 հավասար մասերի, գունդը բացել այլուրով, խորիզը փռել վրան, ռուլետւ նման փաթաթել, մի քիչ հարթեցնել , դեղնուցը քսել և կտրտել ձևավոր դանակով: Ջեռոցը տաքացնել, թխել 30-40 րոպե,մինչև երեսը կարմրի:

Utem.am

 




Տարածել...


Կատեգորիա: Ամենաընթերցվող նյութերից | Ավելացրեց: 28.07.17

loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,
Загрузка...

Միացեք մեզ YouTube-ում... 21հզ.+ բաժանորդ



Նոր նյութեր


«Եթե քո բոլոր օրերը նման են մեկը մյուսին, ուրեմն ապրել ես ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 օր» 
Եթե համաձայն ես, սեղմիր Հավանել   

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Ամենաընթերցվող նյութերից | Ավելացրեց: erkusov.com (28.07.17)
Դիտումներ: 9721 | Տեգեր: գաթա․, «Երևանյան», ավանդական, բաղադրատոմս | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...