Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Երկուշաբթի, 20.11.17  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Օգտակար և հաճելի » Օգտակար խորհուրդներ


Օգտակար ճակնդեղը
 
 


   

Ճակնդեղը հարուստ է մարդու օրգանիզմին անհրաժեշտ հանքային աղերով, վիտամիններով, օրգանական թթուներով, սննդային մանրաթելերով, ֆիտոնցիդներով և մի շարք այլ օգտակար նյութերով: Հյութաբուժության մեջ ճակնդեղը, որպես կանոն, օգտագործվում է այլ բանջարեղենի տեսակների հետ: Դրանց հյութերի խառնուրդով կարելի է մի շարք հիվանդություններ բուժել: 

Ճակնդեղը լավացնում է նյութափոխանակությունը, նպաստում մսի, ձկնեղենի և այլ յուղոտ կերակուրների դյուրամարսողությանը: Այն բուժում է փորկապությունը, կանխում աթերոսկլերոզը, հիպո- և ավիտամինոզը: Ճակնդեղով կերակուրներին լավ է ավելացնել կաղամբ, սոխ, սխտոր, թրթնջուկ, եղինջ և վիտամիններով հարուստ այլ բանջարեղեն ու կանաչեղեն: Եթե որոշել եք սննդակարգում թարմ ճակնդեղ ներառել, սկզբնական չափաբաժինը չպետք է գերազանցի 1 թեյի գդալը:

Իսկ եթե անհանգստացնում են աղեստամոքսային համակարգի հիվանդությունները, լավ կլինի այն օգտագործել եփած վիճակում, որն իր օգտակարությամբ գրեթե չի զիջում թարմ ճակնդեղին: Սննդաբանները խորհուրդ են տալիս ճակնդեղը համադրել թթվասերով, բրնձով, կարագով և ձեթով: 
 



Տարածել...


Կատեգորիա: Օգտակար խորհուրդներ | Ավելացրեց: 14.09.17

loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,
Загрузка...

Միացեք մեզ YouTube-ում... 21հզ.+ բաժանորդ



Նոր նյութեր


«Եթե քո բոլոր օրերը նման են մեկը մյուսին, ուրեմն ապրել ես ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 օր» 
Եթե համաձայն ես, սեղմիր Հավանել   

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Օգտակար խորհուրդներ | Ավելացրեց: erkusov.com (14.09.17)
Դիտումներ: 228 | Տեգեր: ճակնդեղը, օգտակար | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...