Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Երկուշաբթի, 19.02.18  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Օգտակար և հաճելի » Օգտակար խորհուրդներ


Փափուկ միս ու աննկարագրելի համ․ ինչպես մշակել խորովածի միսը (Video)
 
 


   

Ահա մի քանի բաղադրատոմս, թե ինչպես կարելի է մշակել խորովածի միսը, որպեսզի այն փափուկ ու համեղ լինի։

1. 2 կիլոգրամ մսին մեկ մեծ կամ երկու փոքր կիվի վերցրեք, եթե հասած է, ձեռքով ճզմեք ու խառնեք մսի հետ կամ կտրատեք ու այդպես խառնեք մսին։ Լավ խառնելուց հետո սոխ եւ համեմունքներ ավելացրեք՝ աղ, պղպղեղ, թողեք կես ժամ։ Խորովածն աննման համ կունենա։

Շարունակությունը՝ տեսանյութում կամ տեքստային տարբերակը այստեղ.




Տարածել...


Կատեգորիա: Օգտակար խորհուրդներ | Ավելացրեց: 07.09.17

loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,
Загрузка...

Միացեք մեզ YouTube-ում... 25հզ.+ բաժանորդ



Հետևեք մեր էջերին Ֆեյսբուքում

Նոր նյութեր


 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Օգտակար խորհուրդներ | Ավելացրեց: erkusov.com (07.09.17)
Դիտումներ: 1365 | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...