Загрузка...
Գլխավոր էջ » Օգտակար և հաճելի » Օգտակար խորհուրդներ


Կարտոֆիլի ֆրի պատրաստելու ճիշտ եղանակ
 
 
Загрузка...


Շատ հաճախ մենք սխալ ենք օգտագործում խոհանոցային պարագաններն ու սննդամթերք պատրաստող միջոցները: Որոշ խոհարարական գաղտնիքներ կան, որոնք օգնում են մարդկանց առողջ սնվել և հաճույք ստանալ ամենօրյա կերակրից:

Միկրոալիքային վառարանը սննդամթերքի կիսաֆաբրիկատների վերատաքացման ամենատարածված գործիքներից է: Սակայն ոչ միշտ է ճիշտ կիրառել խոհանոցային այս պարագան սննդամթերք տաքացնելուց:

Օրինակ՝ կարտոֆիլի ձողիկները – ֆրի կոչեցյալը, խորը սառեցված կիսաֆաբրիկատ է: Այն շատ համեղ է երբ  վերատաքացնում ենք  մինչև ձողիկների ծայրերի կարմրելը և խրթխրթան դառնալը: Սակայն այս գործընթացի համար, եթե որպես միջոց ընտրենք միկրոալիքային վառարանը, ապա այն կարտոֆիլի կտորտները ընդամենը կտաքացնի և կփափկացնի: Իսկ որպեսզի ունենանք ցանկալի արդյունք՝ մի քիչ ավելի կոշտ և կարմրած ֆրի, ապա ճիշտ կլինի օգտագործել երկաթե ցանց, որը պետք է ընկղմել տաքցած ձեթով ամանի մեջ, ապա մեջը լցնել սառած ֆրին: Տասը րոպե հետո այն պատրաստ է՝ կարմիր և խրթխրթան:

 



Տարածել...


loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    На русском,  In English,  En français,   En español,   Türkçe

Միացեք մեզ YouTube-ում... 15հզ. բաժանորդ



Նոր նյութեր


«Եթե քո բոլոր օրերը նման են մեկը մյուսին, ուրեմն ապրել ես ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 օր» 
Եթե համաձայն ես, սեղմիր Հավանել   

 

Загрузка...
Կատեգորիա: Օգտակար խորհուրդներ | Ավելացրեց: erkusov.com (13.10.16)
Դիտումներ: 1603 | Տեգեր: ֆրի, ճիշտ, պատրաստելու, կարտոֆիլի, եղանակ | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Загрузка...