Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Կիրակի, 19.11.17  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Օգտակար և հաճելի » Օգտակար խորհուրդներ


Կակաոյի բուժիչ հատկությունները
 
 


   

Կակաոն վաղուց հայտնի է իր փափկացնող, խթանող և ընդհանուր կազդուրիչ ազդեցությամբ:

Մրսածության դեպքում

Խառնել 30 մլ չիչխանի յուղ, վաղենակի 20 մլ թարմ հյութ, ավելացնել 15 մլ հալած կակաոյի կարագ, 5 գ ակնամոմ և 10 գ մեղր: Դրանով թրջել բամբակը, դնել քթանցքի մեջ՝ փոխելով օրական 2-3 անգամ:
 

Թոքերի քրոնիկական հիվանդության դեպքում

Խառնել 100 գ կակաոյի փոշին, 15 մլ եռամյա ալոեի հյութը և 100 գրամ կարագը: Ընդունել օրը 2-3 անգամ՝` մեկ բաժակ տաք կաթին ավելացնելով 1 ճաշի գդալ խառնուրդ:
 

Ստամոքսի և տասներկումատնյա աղիքի խոցային հիվանդության դեպքում

Խառնել հավասար չափով կակաոյի փոշի, մեղր, հավի թարմ ձվի դեղնուց և կարագ, ապա լավ հարել: Ընդունել 2 շաբաթ՝ 1 գդալ, յուրաքանչյուր 3 ժամը մեկ, ուտելուց 30-60 րոպե առաջ: Կատարել ընդմիջում 2 շաբաթ և կրկնել:
 

Թութքի դեպքում

Անձեռոցկիը թրջել կակաոյի կարագով և դնել թութքային հանգույցների վրա: Բուժման ընթացքում հանգույցները փոքրանում են:





Տարածել...


Կատեգորիա: Օգտակար խորհուրդներ | Ավելացրեց: 01.11.17

loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,
Загрузка...

Միացեք մեզ YouTube-ում... 21հզ.+ բաժանորդ



Նոր նյութեր


«Եթե քո բոլոր օրերը նման են մեկը մյուսին, ուրեմն ապրել ես ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 օր» 
Եթե համաձայն ես, սեղմիր Հավանել   

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Օգտակար խորհուրդներ | Ավելացրեց: erkusov.com (01.11.17)
Դիտումներ: 39 | Տեգեր: բուժիչ, կակաոյի, հատկությունները | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...