Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Շաբաթ, 25.11.17  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Օգտակար և հաճելի » Օգտակար խորհուրդներ


Ինչպե՞ս պահպանել կանաչեղենի թարմությունը
 
 


   Օգտակար խորհուրդներ

 

Կանչեղենի թարմությունը պահպանելը իսկական գլխացավանք է տնային տնտեսուհիների համար: Նրանք անընդհատ փորձում են ելք գտնել այն թարմ վիճակում պահպանելու համար:

Եթե ցանկանում եք, որ այն չկորցնի իր թարմությունը, ապա հարկավոր է պահել խոր, չոր ամանի մեջ: Այսպես կանաչեղենը կպահպանի թարմությունը մեկ շաբաթ: Կարող եք նաև նախապես թրջված սրբիչի մեջ փաթաթել կանաչեղենը և դնել սառնարանում, այս կերպ ևս երկար ժամանակ կպահպանի իր թարմությունը: Սամիթը, նեխուրը, մաղադանոսը պահելու համար խորհուրդ է տրվում աղ օգտագործել:

Առատ աղ ցանած վիճակում նրանք մի քանի ամիս պահպանում են իրենց բուրմունքը, եթե այն լվանալ ոչ թե սառը, այլ տաք ջրով: Մաղադանոսն ու սամիթը երկար ժամանակ թարմ կմնան, եթե սառնարանում պահեք սառը ջրով թրջած և փայլաթիթեղով փաթաթած վիճակում:

Թառամած կանաչեղենը թարմացնելու համար 1 ժամ թողնել 1 ճաշի գդալ քացախ խառնած սառը ջրի մեջ:



Տարածել...


Կատեգորիա: Օգտակար խորհուրդներ | Ավելացրեց: 09.09.16 | Հեղինակ: Օգտակար խորհուրդներ

loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,
Загрузка...

Միացեք մեզ YouTube-ում... 21հզ.+ բաժանորդ



Նոր նյութեր


«Եթե քո բոլոր օրերը նման են մեկը մյուսին, ուրեմն ապրել ես ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 օր» 
Եթե համաձայն ես, սեղմիր Հավանել   

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Օգտակար խորհուրդներ | Ավելացրեց: erkusov.com (09.09.16) | Հեղինակ: Օգտակար խորհուրդներ
Դիտումներ: 740 | Տեգեր: պահպանել, Ինչպե՞ս, կանաչեղենի, թարմությունը | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...