Գլխավոր էջ » Օգտակար և հաճելի » Օգտակար խորհուրդներ |
Ինչու է երբեմն փքվածություն առաջանում, ի՞նչ անել
![]() 1. Ածխաջրեր Լավ չմարսվելու պարագայում ածխաջրերը կարող են փքվածություն առաջացնել։ Ալկոհոլը, շաքարավազը և օսլան դրա հիմնական պատճառներն, որոնք պետք է հնարավորինս քիչ օգտագործել կամ փոխարինել։ 2. Փորկապություն Փքվածության պատճառներից մեկը քրոնիկ փորկապությունն է, որի պատճառով գազեր են կուտակվում՝ խանգարելով մարսողությանը, ինչը կարգավորելու համար ավելի շատ մանրաթելային սնունդ է պետք օգտագործել։ 3. Լարվածություն Ստամոքսի խանգարումը կապված է մարդու լարված կենսակերպի, սթրեսի հետ, որի հետևանքով մարսողական գործընթացը կրկին ժամանակին տեղի չի ունենում։ Կան նաև խոտաբույսեր, որոնք օգնում են թոթափել լարվածությունը։ 4. Ջրի քիչ օգտագործում Ջրի ոչ բավարար քանակի պատճառով ևս փքվածություն է առաջանում, ինչի հետևանքով մի շարք այլ հիվանդություններ են ի հայտ գալիս։ 5. Արագ ծամելը Փքվածություն առաջանում է չափազանց արագ ջուր ըմպելիս կամ ուտելիս։ Սնունդը պետք է ընդունել լավ ծամելուց հետո միայն, որպեսզի մարսողության գործընթացն արագ կատարվի։ Տարածել... Հրապարակման պատրաստեց` ԵՐԿՈՒՍՈՎ - Կին-Տղամարդ հարաբերություններ-ը | |
loading...
Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ, На русском, English, Français, Español, Türkçe, ქართული, فارسی, Միացեք մեզ YouTube-ում... 25հզ.+ բաժանորդ
Նոր նյութեր
Загрузка...
Загрузка...
Հրապարակման պատրաստեց` ԵՐԿՈՒՍՈՎ - Կին-Տղամարդ հարաբերություններ-ը | |
Դիտումներ: 5151 | | |