Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Շաբաթ, 23.09.17  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Օգտակար և հաճելի » Օգտակար խորհուրդներ


Ամեն օր մենք թույն ենք ուտում. Ինչպե՞ս տարբերել ԳՄՕ-ով պոմիդորները բնականներից
 
 
Загрузка...


 

Չնայած սպառողների դժգոհություններին, բազմաթիվ կորպորացիաներ շարունակում են արտադրել և շուկաներ մատակարարել ԳՄՕ-ով (գենետիկորեն մոդիֆիկացված օրգանիզմներ) մթերքներ:

Որոշ երկրներ, փորձելով պաշտպանվել ԳՄ մշակաբույսներից, հատուկ մակնշումներ են անում մթերքի վրա:

Հարց: Ինչո՞ւ են ստեղծվել այդ մթերքները: Բանն այն է, որ սկզբնապես այդ մթերքները նախատեսված էին Աֆրիկայի աղքատ երկրների սովյալ բնակիչնրի համար, սակայն նույն այդ երկրները մի քանի տարի առաջ արգելեցին ԳՄՕ-ով մթերքի ներկրումը:

Ինչպես պարզել մթերքում ԳՄՕ-ի առկայությունը

 

 

Ցավոք, դա կարող են պարզել միայն հատուկ լաբորատորիաները: Այդուհանդերձ, յուրաքանչյուր գնորդ պետք է իմանա, որ խանութի բոլոր արտադրանքի 40 տոկոսը գենետիկորեն մոդիֆիկացված է:

Սակայն դրանք բնականներից տարբերելը շատ հեշտ է՝ նրանք երկար են պահում թարմությունը, դրանց վրա միջատներ չեն հավաքվում, այդ մթերքները հաճախ իդեալական տեսք ունեն:

Եթե տեսնում եք կլոր և փայլուն պոմիդորներ, շրջանցեք դրանք: Բանջարեղենի և մրգերի բնական լինելու վկայությունը նրանց մի քիչ փչացած լինելն է: Բացի այդ՝ կտրելիս ԳՄՕ բանջարեղեններն ու մրգերն ընդհանրապես չեն կորցնում իրենց տեսքն ու հյութ չեն արտազատում:

Տարածե՛ք այս կարևոր նյութը, տեղեկացրե՛ք Ձեր ընկերներին նույնպես:



 



Տարածել...


loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,

Միացեք մեզ YouTube-ում... 15հզ. բաժանորդ



Նոր նյութեր


«Եթե քո բոլոր օրերը նման են մեկը մյուսին, ուրեմն ապրել ես ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 օր» 
Եթե համաձայն ես, սեղմիր Հավանել   

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Օգտակար խորհուրդներ | Ավելացրեց: erkusov.com (22.07.17) | Հեղինակ: Blog.1in.am W
Դիտումներ: 8299 | Տեգեր: ուտում., Ամեն, ԳՄՕ-ով, մենք, ենք, թույն, պոմիդորները, Ինչպե՞ս, տարբերել | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...