Загрузка...
Գլխավոր էջ » Օգտակար և հաճելի » Օգտակար խորհուրդներ

Եթե սիրում եք այս բանջարեղենը, պետք է իմանաք, թե ինչ չի կարելի անել դրա հետ
 
 
Загрузка...


Սպանախն օգտակար և սննդարար բանջարեղեն է, որը պետք է օգտագործել հաճախ:Եթե սիրում եք սպանախ, ապա իմացեք, թե ինչպես օգտագործել,որպեսզի սպանախից ստանաք առավելագույն ազդեցություն: Այն պարունակում է վիտամին А,В, С, Е, երկաթ, մանգան և կալիում: Սպանախն օգնում է կանխել մի շարք հիվանդություններ, քանի որ այն պարունակում է զեաքսանտին և լյուտեին:

Բայց կա մի բան, որ պետք է միշտ հիշել: Սպանախը երկրորդ անգամ չի կարելի դնել ջեռոցում: Ջերմությունից արտադրվում է նիտրոզամին, որը վտանգավոր է առողջության համար: Այն համարվում է քաղցկեղածին: Երբեք երկրորդ անգամ մի տաքացրեք սպանախը: Եթե ցանկանում եք սպանախից ստանալ ավելի շատ վիտամիններ, ապա կերեք այն թարմ կամ սառը վիճակում: 



Տարածել...


loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    На русском,  In English,  En français,   En español,   Türkçe

Միացեք մեզ YouTube-ում... 15հզ. բաժանորդ



Նոր նյութեր


«Եթե քո բոլոր օրերը նման են մեկը մյուսին, ուրեմն ապրել ես ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 օր» 
Եթե համաձայն ես, սեղմիր Հավանել   

 

Загрузка...
Կատեգորիա: Օգտակար խորհուրդներ | Ավելացրեց: erkusov.com (09.09.16) | Հեղինակ: barometer.am W
Դիտումներ: 6681 | Տեգեր: ԻՆՉ, Թե, Այս, Եթե, չի, եք, բանջարեղենը, պետք, իմանաք, սիրում | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Загрузка...