Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Երեքշաբթի, 23.01.18  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Օգտակար և հաճելի » Օգտակար խորհուրդներ


Ա՜խ այդ ցելյուլիտը. դրանից ազատվելու այս յուրահատուկ միջոցը իրարանցում է առաջացրել
 
 


   

Ցելյուլիտը վերացնելու միակ միջոցը նիհարելն է, ճիշտ սնվելը, դիետան: Ահա նիհարելու համար ճիշտ սննդակարգի բաղադրատոմսեր: Մեկ ամիս կամ գոնե 2 շաբաթ այս 10 տարբերակներից մեկով սնվելու դեպքում մարմինդ ամռանը կպատրաստես 100%-ով:

Նախաճաշեր

1.  Վարսակի շիլա ընկուզեղենով առանց յուղի և կաթի: Ցանկալի է նույնիսկ առանց մեղրի: Եթե քաղցր ես ուզում, կարելի է մի քիչ չամիչ և մի պտղունց վանիլին ավելացնել:

2.  Բանջարեղենով ձվածեղ: Բուսական յուղ կարելի է, բայց սահմանափակ քանակությամբ: Առավել լավ է ձիթապտղի կամ եգիպտացորենի լինի:

3.  Բուտերբրոդներ առանց խմորիչի հացով և հավի մսով, պանրով, լոլիկով: Պանիրը կարելի է փոխարինել ճզմած անյուղ կաթնաշոռով: Բաժակի մեջ կաթով սուրճ է առանց շաքարավազի: Սուրճի օգտագործումն անհրաժեշտ է սահմանափակել, բայց շաբաթական 1 անգամ կարելի է օգտագործել:


4.  Բլիթներ առանց ալյուրի և շաքարավազի (ալյուրը պետք է փոխարինել բլենդերով մանրացված վարսակաձավարով, շաքարավազը՝ կես բանանով): Բլիթներն ավելի լավ է ոչ թե տապակել, այլ ջեռոցում եփել: Շատ քիչ գետնանուշի մածուկ, դառը սև շկոլադ, կես բանան:

5.  Չամիչով, ցուկատամիով և ընկուզեղենով վարսակի շիլա:

6.  Անյուղ կաթնաշոռ և կիվի: Կիվին կարելի է խնձորով փոխարինել:

7.  Կաթնաշոռով թխվածք՝ 250 գ. կաթնաշոռ, 2 ձու, 1 բանան՝ կտրտած: Եփիր ջեռոցում 15 րոպե 180 աստիճանի պայմաններում կամ 4 րոպե միկրոալիքային վառարանում:

8.  Վարսակի նրբաբլիթներ: Բլենդերով մանրացրու երկար պատրաստման 1 բաժակ սպիտակաձավարը, ավելացրու 1 ձու և 1 բանան: Եփելիս թավայի վրա մի քիչ կարագ քսիր: Վայելիր որ մեծ քանակությամբ մեղրով կամ թարմ հատապտուղներով:

9.  Շոռակարկանդակնեևր, մի քիչ անյուղ թթվասեր, խնձոր:

10. Եղերդ կաթով և վարսակաձավարով նրբաբլիթներ, վրան՝ սառեցված հաղարջի հետ խառնած կեֆիր քսած:



Ճաշեր

1. Դարչնագույն բրինձ հավի ֆիլերով և սոյայի սոուսով: Ֆիլեն կարելի է համեմունքներով մատուցել:

2.  Հնդկաձավարի շիլա և բանջարեղեն ու կոշտ պանրով թխվածքաճաշ:

3.  Բրինձ կանաչ ոլոռով և շոգեխաշած սկումբրիա:

4.  Թխած ձուկ, բանջարեղեն, հնդկացորենի շիլա:

5.  Սպագետի ցորենի ամուր տեսակներից, լոլիկ, բլենդերով մանրացված հավի մսի ֆիլեով գուլյաշ:

6.  Հավի մսով և կանաչիով ակրոշկա:

7.  Հավի կոտլետ հնդկացորենի շիլայով և կաղամբով, վարունգով ու թթվասերով աղցան:

8.  Շոգեխաշած հավի միս, բանջարեղենային աղցան:

10. Բրնձով և հավի մսով գլանափաթեթներ:





1.  Անյուղ կաթնաշոռ:

2  Լոլիկ:

3. Կաթնաշոռով թխված խնձոր:

4.  Անյուղ կաթնաշոռով, վարունգներով և ընկուզեղենով հացիկներ:

5.  Անյուղ կաթնաշոռ տարբեր ընկուզեղենով:

6.  Խնձոր կաթնաշոռով և մեղրով:

7. Առանց խմորիչի հաց, վարունգ, անյուղ միս, սերուցքային պանիր կամ կաթնաշոռ, կանաչի:

8. Անյուղ կաթնաշոռ՝ բլենդերով հատապտուղների հետ հարած:

9. Կիվի, չրեր, անյուղ յոգուրտ:

10. Բանաով և կոկոսի քերուկով կաթնաշոռ:

11. Բանջարեղենային աղցան հացիկով:

 


Ընթրիքներ՝

1. Հավի ֆարշով զրազի դդմիկով և ձվով, բանջարեղենային աղցան:

2. Հավի միս և աղցան: Նվազագույն ձեթ, չմոռանաս:

3. Գազարով և դդմիկով տավարի միս:

4. Հավի միս, բրոկոլի, ոլոռ:

5. Լյարդ, ձու, ոլոռ և լոլիկ:

6. Բանջարեղենով և ոչ մեծ քանակի պանրով միջուկով հավի մսով ռուլետ:

7. Օգտակար պիցցա: Սովորական հացիկի փոխարեն՝ պետք է սոխի, աղի և պղպեղի հետ խառնած հավի մսով ֆարշով հացիկ պատրաստել, վրան տոմատի մածուկի հետ խառնած թթվասեր քսել: Վրայից կարելի է լոլիկ դնել, բուլղարկան պղպեղ, կանաչի, պանիր:

8. Բանջարեղենով հնդկահավ:

9. Բանջարեղենով ձուկ:

10. Ոչ մեծ քանակի չամիչով կաթնաշոռ:








Տարածել...


Կատեգորիա: Օգտակար խորհուրդներ | Ավելացրեց: 04.07.17

loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,
Загрузка...

Միացեք մեզ YouTube-ում... 25հզ.+ բաժանորդ



Նոր նյութեր


 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Օգտակար խորհուրդներ | Ավելացրեց: erkusov.com (04.07.17)
Դիտումներ: 2053 | Տեգեր: իրարանցում, Այս, ցելյուլիտը., դրանից, այդ, միջոցը, ազատվելու, յուրահատուկ, առաջացրել, Ա՜խ | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...