Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Կիրակի, 19.11.17  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Օգտակար և հաճելի » Օգտակար խորհուրդներ


Բարի և օգտակար խորհուրդ մեր հարգելի տանտիկիններին
 
 


   Hamlet Abrahamyan

 
 
Մսով ճաշ եփելիս Դուք սկզբում եփում եք միսը, հետո նոր այդ մսաջրի վրա պատրաստում եք տվյալ ճաշը, որը մտքներիդ դրել էիք։

Խորհուրդս հետրյալն է։ Միսը երբ սկսում եք եփել, ու առաջին եռը գալիս է, այդ ջուրը թափեք, մսի վրա նոր ջուր լցրեք ու եփեք այն։ Այսպես եփելուց ստացվում է շատ համեղ և թափանցիկ մսաջուր։ Նրանում իսպառ բացակայում են եփած արյան մանրագնդիկները։

Ինչքան էլ մորթը կատարելիս ձգտում են արյունը հեռացնել մսից, այնուամենայնիվ, կենդանու արյան մի հսկայական մասը մնում է մսի մեջ։ Այն կարելի է հեռացնել միսը երկար ժամանակով սառը ջրի մեջ պահելով։ Սակայն այս դեպքում ևս արյունը լիովին դուրս չի գալիս մսի մեջից։ Առաջին ջուրը թափելով՝ արյան վերջին մնացորդները կհեռացվեն մսից։

Կարծում եմ, պարզ է, թե ինչու ցանկալի չեն կենդանու արյան մնացորդները մեր սննդի մեջ։

Hamlet Abrahamyan



Տարածել...


Կատեգորիա: Օգտակար խորհուրդներ | Ավելացրեց: 08.09.16 | Հեղինակ: Hamlet Abrahamyan

loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,
Загрузка...

Միացեք մեզ YouTube-ում... 21հզ.+ բաժանորդ



Նոր նյութեր


«Եթե քո բոլոր օրերը նման են մեկը մյուսին, ուրեմն ապրել ես ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 օր» 
Եթե համաձայն ես, սեղմիր Հավանել   

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Օգտակար խորհուրդներ | Ավելացրեց: erkusov.com (08.09.16) | Հեղինակ: Hamlet Abrahamyan
Դիտումներ: 2674 | Տեգեր: տանտիկիններին, Հարգելի, օգտակար, Բարի, Մեր, խորհուրդ | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...