Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Երկուշաբթի, 23.04.18  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Օգտակար և հաճելի » Օգտակար խորհուրդներ


Այս հոդվածը պնդում է, որ Պյուրե ուտեստը միշտ սխալ ենք պատրաստում. Իմացիր ավելին
 
 


   

Կարտոֆիլի պյուրեն ամենատարածված և ամենասիրելի ճաշատեսակներից մեկն է։ Marketium ru-ն գրում է, որ այս սննդարար, ունիվերսալ ու համեղ ճաշատեսակն իր ուրույն տեղն ունի աշխարհի շատ ժողովուրդների խոհանոցում։ Բայց… պարզվում է՝ այն կարելի է պատրաստել բոլորովին այլ կերպ։

Ամերիկյան Food Network հեռուստաընկերության գլխավոր խոհարար Թայլեր Ֆլորենսը վերջերս խոսել է պյուրեի պատրաստման այլ եղանակի մասին։ Նրա խոսքով՝ պյուրեն ճիշտ պատրաստելու համար հարկավոր է կարտոֆիլը եփել կաթով։

Ավելացրեք 3 ճաշի գդալ կարագ, աղ և մի փոքր ձիթապտղի յուղ։ Կարտոֆիլը հարկավոր է ևս 20 րոպե եփել դանդաղ կրակին։ Դրանից հետո այն կարող եք տրորել և ստանալ համեղ պյուրե։



Տարածել...
 

Կատեգորիա: Օգտակար խորհուրդներ | Ավելացրեց: 13.04.18

loading...

Նմանատիպ նյութեր

Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝
այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,

Միացեք մեզ YouTube-ում... 25հզ.+ բաժանորդ



Հետևեք մեր էջերին Ֆեյսբուքում


Նոր նյութեր


 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Օգտակար խորհուրդներ | Ավելացրեց: erkusov.com (13.04.18)
Դիտումներ: 67 | Տեգեր: որ, ուտեստը, հոդվածը, Այս, միշտ, պատրաստում., Պյուրե, պնդում, ենք, սխալ | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...