Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Ուրբաթ, 24.11.17  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Օգտակար և հաճելի » Օգտակար խորհուրդներ


Ահա թե ինչու պետք է թրջել ընկուզեղենն օգտագործելուց առաջ
 
 


   Օգտակար խորհուրդներ

Շատ քչերը գիտեն, որ ընկուզեղենում պարունակվող օգտակար նյութերն ակտիվանում են միայն խոնավ միջավայրում, ջրի շնորհիվ ընկույզի բոլոր օգտակար բաղադրիչները կարծես "արթնանում" են և ամբողջովին մարսվում օրգանիզմի կողմից:

Ինչպես ճիշտ թրջել ընկուզեղենն՝ օգտագործելուց առաջ.

Ընկույզ - 8 ժամ
Նուշ - 12 ժամ
Սոճենու ընկույզ - 8 ժամ
Պնդուկ - 8 ժամ
Գետնանուշ - 1-2 ժամ



Տարածել...


Կատեգորիա: Օգտակար խորհուրդներ | Ավելացրեց: 16.09.16 | Հեղինակ: Օգտակար խորհուրդներ

loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,
Загрузка...

Միացեք մեզ YouTube-ում... 21հզ.+ բաժանորդ



Նոր նյութեր


«Եթե քո բոլոր օրերը նման են մեկը մյուսին, ուրեմն ապրել ես ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 օր» 
Եթե համաձայն ես, սեղմիր Հավանել   

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Օգտակար խորհուրդներ | Ավելացրեց: erkusov.com (16.09.16) | Հեղինակ: Օգտակար խորհուրդներ
Դիտումներ: 7281 | Տեգեր: Թե, առաջ, ԻՆՉՈՒ, օգտագործելուց, թրջել, ընկուզեղենն, Ահա, պետք | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...