Ինչպե՞ս պատրաստել
 
1. Խնձորները կլպել, միջուկները հեռացնել  և բարակ շերտերով կտրտել։ Սալորները լվանալ և բարակ օղակներով կտրտել, կորիզները հեռացնել։ Թասի մեջ տաքացնել 1 ճաշի գդալ կարագը և խնձորներն ու սալորները,  զգուշորեն խառնելով, 3 րոպե  տապակել։ Կրակից վերցնել և թողնել, որ սառչի։
 
2. 200 գ  փափկած կարագը տրորել շաքարավազի հետ։ Ձվերը թեթև հարել և քիչ-քիչ, անընդհատ խառնելով,  ավելացնել կարագով խառնուրդին։
 
3. Լցնել փխրեցուցիչի հետ միասին մաղած ալյուրը։ Լավ խառնել։ Խնձորի ու սալորի կեսը լցնել և կրկին խառնել։ 
/ԽՈՀԱՆՈՑ - Խնձորով և սալորով կարկանդակ " />
Загрузка...