Ինչպե՞ս ճիշտ օգտվել օծանելիքից

Ինչպե՞ս ճիշտ օծվել, կարծիքները բազմազան են։
էսթե Լաուդերը առաջարկում էր օծանելիքը փչել «օդում» և մտնել օծանելիքի ամպերի մեջ։ Գուցե սա կիրառելի է հագեցած օծանելիքների համար, իսկ թեթեւ և թարմ բույրերը այս եղանակով շատ թույլ կզգացվեն։    Կոկո Շանելն առաջարկում էր օծանելիքը քսել մարմնի այն մասին, որը կցանկանայիք, որ համբուրեին։ Դարձյալ շատ վիճելի համոզմունք է, քանի որ օծանելիքի բույրը շատ ավելի հաճելի է, քան համը։
Մասնագետների մի մեծ խումբ գտնում է, որ օծանելիքը պետք է քսել ծոծրակին, ձեռքի ափի ստորին հատվածում՝ դաստակի ծալքի մասում, ականջների և ուսերի հետնամասում, այս հատվածներում արյունատար անոթները շատ մակերեսային են, և բույրը «հնչում է ավելի բարձր»։Ճարպոտ մաշկ ունեցողների վրա բույրը պահպանվում է ավելի երկար, քան չոր մաշկ ունեցող մարդկանց վրա։ Չոր մաշկ ունեցողներին խորհուրդ է տրվում օծանելիք քսելուց առաջ քիչ քանակությամբ յուղոտ քսուք գործածել, որ օծանելիքը երկար բուրի։

/Քո ԲՈՒՅՐԸ - Ինչպե՞ս ճիշտ օգտվել օծանելիքից erkusov.com" />
Загрузка...