Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Երկուշաբթի, 20.11.17  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Հմայք » Առողջություն


Մթերքների օգտակարությունը կախված է դրանց օգտագործման ժամից. գիտնականներ
 
 


   

 

Շատ մթերքներ որոշակի ժամերի օգտագործելիս օգտակար են, իսկ այլ ժամերի կարող են լինել վնասակար՝ հայտնում է gogetnews.info-ն:

Օրինակ՝ առավոտյան շոկոլադը օգտակար է սրտի համար, մարմնին տալիս է հակաօքսիդանտներ, իսկ երեկոյան դառնում է ճարպ: Խնձորը առավոտյան օգտակար է աղիների համար, իսկ երեկոյան բարձրացնում է թթվայնությունը:

Հնդկաձավար պետք է ուտել օրվա առաջին կեսին, երեկոյան այն կարող է չմարսվել: Նույնը վերաբերում է բրնձին, իսկ կարտոֆիլը և մակարոնեղենը ավելի լավ է ուտել առավոտյան:

Բանանը ճաշին օգտակար է մարսողության համար, իսկ երեկոյան նպաստում է լորձի առաջացման: Երեկոյան ավելի լավ է ուտել դդմիկ և կաթնաշոռ:վ



Տարածել...


Կատեգորիա: Առողջություն | Ավելացրեց: 28.08.16

loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,
Загрузка...

Միացեք մեզ YouTube-ում... 21հզ.+ բաժանորդ



Նոր նյութեր


«Եթե քո բոլոր օրերը նման են մեկը մյուսին, ուրեմն ապրել ես ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 օր» 
Եթե համաձայն ես, սեղմիր Հավանել   

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Առողջություն | Ավելացրեց: erkusov.com (28.08.16)
Դիտումներ: 698 | Տեգեր: օգտագործման, ժամից., կախված, դրանց, օգտակարությունը, Մթերքների, ԳԻՏՆԱԿԱՆՆԵՐ | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...