RSS 

Загрузка...

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց

Յուղաբլիթներ. բաղադրատոմս
 


 


   

Ինչ է անհրաժեշտ

150 գ խոզի ճարպ (сал)
25 գ թարմ թթխմոր
1 բաժակ թթվասեր
4 բաժակ ալյուր
1 թեյի գդալ աղ
3 ձվի դեղնուց 

Չափաբաժին 12
Պատրաստման ժամանակը  1 ժամ 15 րոպե

Ինչպես պատրաստել

1.    Խոզի Ճարպը ոչ մանր կտրտել, չոր թավայի մեջ տապակել մինչև խրթրթան դառնալը։ Լցնել թղթե անձեռոցիկի վրա։ Ճարպի հալված մասը պահել։ Խրթրթան կտորները խառնել թթվասերի հետ։ Ալյուրն աղի հետ  մաղով անցկացնել, ավելացնել թթխմորը, 2 դեղնուցը, 1 ճաշի գդալ հալված ճարպից և ճարպի խրթրթան կտորները։ Խմոր հունցել։ 

2.    Ալյուր ցանած մակերեսի վրա խմորը գրտնակով բացել։ Գունդ սարքել, թողնել 15 րոպե, որ հանգստանա, հետո նորից գրտնակել։ Նորից գունդ սարքել և 15 րոպե անց 2 սմ հաստությամբ բացել։

3.    Խմորը 5-7 սմ կողմերով ուղղանկյունաձև կտրտել և շարել տապակի վրա։ Ջեռոցը տաքացնել մինչև 190°С։ Թխել 25-30 րոպե։   



Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր



loading...

Загрузка...

Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 60հզ.+ բաժանորդ


Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (12.03.18)
Դիտումներ: 201 | Տեգեր: բաղադրատոմս, Յուղաբլիթներ. | - Վարկանիշ -: 0.0/0