RSS 

Загрузка...

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց

Խոզի միսը՝ պանրով. բաղադրատոմս
 


 


   

Անհրաժեշտ բաղադրիչներն են՝ 

խոզի միս 300-400 գր. 
բուլղարական պղպեղ 1 հատ 
դդմիկ 1 հատ 
լոլիկ 1 հատ 
պանիր 125 գր. 
սխտոր 2 պճեղ 
պղպեղ 1 հատ 
կանաչի
բուսական յուղ՝ տապակելու համար

Պատրաստման եղանակը

Խոզի մսի շերտը (բեկոն) բուսայուղի մեջ տապակել, պանիրը տրորել, մանր կտրատած կանաչի, սխտոր, պղպեղ ավելացնել: Միսը և բանջարեղենը կտրատել: Կարագով պատված տապակի մեջ մսի կտորներ դնել, այնուհետև լոլիկ շարել, նորից միս, դդմիկ և պղպեղ ավելացնել (այսպես շարունակ): Վերջում նաև պանրի զանգվածը լցնել: Դնել ջեռոցը՝ 200 աստիճանի տակ: Զարդարել կանաչիով:



Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր



loading...

Загрузка...

Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 60հզ.+ բաժանորդ


Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (12.03.18)
Դիտումներ: 329 | Տեգեր: Խոզի, միսը՝, բաղադրատոմս, պանրով. | - Վարկանիշ -: 0.0/0