Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Շաբաթ, 18.11.17  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց


Խոզի միսը` կորեական ձևով
 
 


   

 

1 կգ խոզի միսը ոչ մեծ կտորներով կտրտել, ավելացնել 2 գլուխ կտրտած սոխ, 2-3 պճեղ մանրացրած սխտոր, աղ, 1 ոչ լիքը ճաշի գդալ շաքարի փոշի կամ շաքարավազ, 2-3 ճաշի գդալ սոյայի սոուս, սև պղպեղ, ցանկության դեպքում քեմոն (չաման):

Մարինացնել նվազագույնը՝ 1 ժամ: Կարելի է թողնել ողջ գիշեր: Տապակը յուղել, միսը շարել տապակի մեջ և ջեռոցում եփել 200°С ջերմաստիճանում:
Վարդագույն երանգ ստանալուց հետո մսի կտորները շրջել, որպեսզի հավասարապես կարմրեն:
 



Տարածել...


Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: 05.08.16

loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,
Загрузка...

Միացեք մեզ YouTube-ում... 21հզ.+ բաժանորդ



Նոր նյութեր


«Եթե քո բոլոր օրերը նման են մեկը մյուսին, ուրեմն ապրել ես ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 օր» 
Եթե համաձայն ես, սեղմիր Հավանել   

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (05.08.16)
Դիտումներ: 624 | Տեգեր: Խոզի, միսը, ձևով, կորեական | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...