Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Երկուշաբթի, 23.10.17  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց


Խավիծ. Ավանդական բաղադրատոմս
 
 
Загрузка...


Պատրաստման եղանակը`

Ցորենի ալյուրը բովել յուղով, մինչև ստանա բաց դեղնավուն գույն: Ալյուրին խառնելով ավելացնել տաք շաքարի օշարակ և շարունակելով խառնել, եփել մինչև թանձրանա: Դրանից հետո լցնել թարմ սերուցք և հասցնել եռման աստիճանի:


Պարունակություն`

50 գ. ալյուրի համար վերցնել 20 գ հալած յուղ, 20 գ. շաքար, 100 գ. ջուր, 100 գ. սերուցք:

 





Տարածել...


loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,

Միացեք մեզ YouTube-ում... 18հզ. բաժանորդ



Նոր նյութեր


«Եթե քո բոլոր օրերը նման են մեկը մյուսին, ուրեմն ապրել ես ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 օր» 
Եթե համաձայն ես, սեղմիր Հավանել   

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (14.02.17) | Հեղինակ: navasardtours.com W
Դիտումներ: 2739 | Տեգեր: Խավիծ., ավանդական, բաղադրատոմս | - Վարկանիշ -: 0.0/0