Загрузка...

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց

Թեթև և համեղ աղանդերի պատրաստման բաղադրատոմս
 

 


   Jenny's Blog

Ընդամենը մի քանի րոպեում կարելի է պատրաստել շատ համեղ եւ թեթեւ աղանդեր: Պատրաստման պարզ եղանակ եւ էլեմենտար բաղադրիչներ ունենալուց բացի այն շատ օգտակար է: Սպիտակուցային ուտեստից ավելորդ քաշ չեն հավաքում, քանի որ այն կառուցողական նյութ է օրգանիզմի բջիջների համար: Այս աղանդերը հատկապես օգտակար կլինի նրանց համար, ովքեր մշտապես դիետաներ են պահում կամ զբաղվում են սպորտով:

Բաղադրությունը`

1 ձու
300 գ շաքարի փոշի


1. Վերցնում ենք 1 թարմ ձու, կոտրում ենք այն, զգուշորեն առանձնացնում ենք դեղնուցը սպիտակուցից:
2. Խորը ամանի մեջ խառնում ենք սպիտակուցը եւ շաքարի փոշին:
3. Լավ խառնում ենք մթերքը մինչեւ որ սպիտակ միատարր զանգված ստանալը:
4. Պատրաստում ենք փոքրիկ պինդ գնդիկներ: Ափսեի վրա անձեռոցիկ ենք դնում եւ շարում ենք գնդիկները դրա վրա (իրարից բավական հեռու-հեռու):
5.  Ափսեով գնդիկները դնում ենք միկրովարառանի մեջ` 2.5 րոպեով:

Ի՞նչ ստացվեց: Այո’, ստացվեց համեղ եւ բարձրորակ բեզե:

Այս աղանդերը մատուցելիս կարող եք օգտագործել ելակ կամ այլ հատապտուղ, իսկ բեզեի համն ընդգծելու համար` կարող եք վրան մի փոքր կիտրոնի հյութ լցնել:

Հավանեցի՞ք բաղադրատոմսը, պատմեք դրա մասին ընկերներին եւ որպեսզի չկորցնեք այն, տարածեք սոցցանցի ձեր պատին:








Տարածել...
 

Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: 11.07.17 | Հեղինակ: Jenny's Blog

loading...

Նմանատիպ նյութեր

Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝
այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,

Միացեք մեզ YouTube-ում... 27հզ.+ բաժանորդ



Նոր նյութեր

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (11.07.17) | Հեղինակ: Jenny's Blog
Դիտումներ: 898 | Տեգեր: Թեթև, աղանդերի, պատրաստման, բաղադրատոմս, համեղ | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...