Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Չորեքշաբթի, 13.12.17  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց


Հավկիթից և բեկոնից թասիկների բաղադրատոմսը
 
 


   

Բաղադրիչներ՝ 

Հացի պատառ-6 հատ 

Բեկոն-450 գր. 

Հավկիթներ-12 հատ 

Պանիր-0,5 բաժակ 

Կաթ-250 գր. 

Աղն ու պղպեղն՝ ըստ ճաշակի 


Պատրաստման եղանակը՝ 

Ջեռոցը տաքացնել 200 աստիճանով: Բեկոնը տապակել 4-5 րոպե մինչ շագանակագույն դառնալը: Հացի միջուկը լցոնեք տապակած բեկոնով, վրան ավելացրեք քերած պանիրը: Բարկահամությունն ապահովելու համար կարող եք դնել նաև մանր կտրատած կանաչ չիլին: Ապա հարեք հավկիթները կաթի հետ և լցրեք բոլոր թասիկների մեջ: Համեմեք պղեղով և աղով: Թխեք 8-10 րոպե: 

Յուրօրինակ է և համեղ:
 




Տարածել...


Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: 01.12.17

loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,
Загрузка...

Միացեք մեզ YouTube-ում... 23հզ.+ բաժանորդ



Նոր նյութեր


«Եթե քո բոլոր օրերը նման են մեկը մյուսին, ուրեմն ապրել ես ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 օր» 
Եթե համաձայն ես, սեղմիր Հավանել   

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (01.12.17)
Դիտումներ: 37 | Տեգեր: բաղադրատոմսը, թասիկների, բեկոնից, Հավկիթից | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...