Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Երեքշաբթի, 23.01.18  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց


«Թագավորական կարկանդակի» պատրաստման բաղադրատոմսը
 
 


   

Կաթնաշոռով կարկանդակը պատրաստման տարբեր եղանակներ ունի, սակայն մենք առաջարկում ենք հետեւյալ բաղադրատոմսը:

Ձեզ անհրաժեշտ է՝

1 բաժակ շաքարավազ, ձու, 200գր. կարագ, 2 բաժակ ալյուր, 3 ճ.գդ. կակաո, աղ և 1/2 թեյի գդալ քացախով հանգցրած սոդա։
Միջուկի համար հարկավոր է՝

200գր. թթվասեր, 700գր. կաթնաշոռ, 3 ձու, 1 բաժակ շաքարավազ,1 տուփ վանիլին և 2 ճ.գդ. օսլա։


Պատրաստման եղանակը՝

Խմոր հունցելու համար հարկավոր է խառնել բոլոր բաղադրիչները և ստանալ շագանակագույն խմոր , որը երկու մասի բաժանելուց հետո պետք է տեղափոխել սառնախցիկ։ Խմորի մեծ մասը անհրաժեշտ է գրտնակել (ոչ շատ բարակ) և խմորը դնել տապակի մեջ։

Այնուհետև հարկավոր է պատրաստել միջուկը։ Բոլոր բաղադրիչները միախառնելուց հետո միջուկը պետք է լցնել տապակի մեջ դրված խմորի վրա։

Հաջորդիվ պետք է սառնախցիկում եղած խմորի մյուս մասը հանել, գրտնակել և ծածկել խմորի մեծ շերտն ու կաթնաշոռային զանգվածը։

Կարկանդակն արդեն կարելի է տեղափոխել սկզբում 130, իսկ 180 ջերմաստիճանով տաքացած ջեռոց և եփել մինչեւ պատրաստ լինելը։

Բարի ախորժակ



Տարածել...


Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: 13.07.17

loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,
Загрузка...

Միացեք մեզ YouTube-ում... 25հզ.+ բաժանորդ



Նոր նյութեր


 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (13.07.17)
Դիտումներ: 546 | Տեգեր: «Թագավորական, կարկանդակի», բաղադրատոմսը, պատրաստման | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...