RSS 

Загрузка...

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց

Քյուֆթա. բաղադրատոմս
 


 


   

Բաղադրամասեր

  • 700 գ տավարի միս,

  • 1 հատ սոխ,

  • 50 մլ կաթ,

  • 50 մլ կոնյակ,

  • 100 մլ կարմիր չոր գինի,

  • 50 գ սերուցքային կարագ,

  • 1 կ նուռ,

  • Աղ, Սև աղացած պղպեղ, Կանաչեղեն


Պատրաստման եղանակը

  • Վերցնել թարմ տավարի միս, լավ լվանալ։ Միսը կտրատել կլոր կտորների։ Ամենաքիչը 3 անգամ անցկացնել մսաղացով։ Միսը պետք է դառնա էլաստիկ զանգված։ ֆարշի վրա ավելացնել աղ, սև պղպեղ և շատ լավ խառնել։

  • Ավելացնել կոնյակը և խառնել։ Ավելացնել կաթ, կրկին խառնել։ Սոխը մանրեցնել, ավելացնել մսի վրա և լավ խառնել։ Պիալայի միջոցով մսին տալ ֆորմաներ։ Ջուրը եռացնել, ավելացնել աղ և կարմիր գինի։ Ձեռներով խախալ մսի հետ և գցել եռացող ձրի մեջ։ Եփել 25 րոպե։



Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր



loading...

Загрузка...

Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 60հզ.+ բաժանորդ


Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (17.04.18)
Դիտումներ: 522 | Տեգեր: Քյուֆթա., բաղադրատոմս | - Վարկանիշ -: 0.0/0