RSS 

Загрузка...

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց

Պիցցա «Մարգարիտա». պատրաստման բաղադրատոմսը
 


 


   Աղբյուրը:

Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պիցցա Մարգարիտա

պիցցայի լոշ 1 հատ,
տոմատի մածուկ 150 գրամ
պանիր 300 գրամ
ձեթ
ռեհան
աղ

Ինչպես պատրաստել պիցցա Մարգարիտա

Պիցցայի լոշի վրա մանրացված լոլիկ կամ տոմատի մածուկ քսել (մինչև եզրերը 2 սմ թողնելով ազատ), ոչ մեծ քանակով ձիթապտղի ձեթ լցնել, աղ ցանել և ռեհանի մի քանի տերև դնել: Դնել ուժեղ տաքացված ջեռոցը (240-260 աստիճան, մոտավորապես 15-20 րոպե): Վերջում (պատրաստ լինելուց մի քանի րոպե առաջ) պիցցան հանել և հավասար շերտով դնել կտրատված պանիրը, հետո նորից դնել ջեռոցը: Պիցցան պատրաստ կլինի, երբ պանիրը կհասնի կիսահեղուկ վիճակի:



Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր



loading...

Загрузка...

Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 60հզ.+ բաժանորդ


Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (25.07.18) | Հեղինակ: Աղբյուրը:
Դիտումներ: 369 | Տեգեր: բաղադրատոմսը, «Մարգարիտա»., պատրաստման, Պիցցա | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Загрузка...