Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Կիրակի, 19.11.17  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց


Մսով գլանակի բաղադրատոմս
 
 


   

Բաղադրիչներ՝ 

Շերտավոր խմոր- 500 գր. 

Աղացած տավարի միս- 300 գր. 

Աղ, սև և կարմիր պղպեղ 

Սխտոր- 1 պճեղ 

Համեմ, մաղադանոս-ըստ ճաշակի 

Սոխ- 2 հատ 


Պատրաստման եղանակը՝ 

Պատրաստել սոխարած, ավելացնել նախապես թեթևակի եփված տավարի միսը և շարունակել թույլ կրակի վրա եփել: Ապա ավելացնել մանր կտրատած սխտորը, կանաչին, աղն ու պղպեղը: Բացել շերտավոր խմորը, գրտնակով հարթեցնել: Բաժանել 3 սմ լայնություն ունեցող ժապավենների, դրանք էլ իրենց հերթին կտրատել այնպես, որպեսզի հարմար լինի միս լցոնել և ստանալ ոչ շատ հաստ գլանակներ: Առանձին-առանձին լցոնել բոլոր ժապավենները և շարել նախօրոք բուսայուղով պատած հրակայուն ապակե տարայի մեջ: Ցանկության դեպքում կարելի է մեջտեղում որևէ ձևի կամ չափի հրակայուն տարա դնել, որպեսզի եփվելուց հետո այդ դատարկ հատվածում լցնել զեյթուն, կետչուպ, պանիր կամ այն,՝ ինչ կնախընտրեք: Թխել 170 աստիճան ջեռոցում մինչև խմորի վարդագունելը: 

Բարի ախորժակ









 



Տարածել...


Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: 01.11.17

loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,
Загрузка...

Միացեք մեզ YouTube-ում... 21հզ.+ բաժանորդ



Նոր նյութեր


«Եթե քո բոլոր օրերը նման են մեկը մյուսին, ուրեմն ապրել ես ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 օր» 
Եթե համաձայն ես, սեղմիր Հավանել   

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (01.11.17)
Դիտումներ: 137 | Տեգեր: գլանակի, մսով, բաղադրատոմս | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...