Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Երկուշաբթի, 18.12.17  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց


Մարմելադի պատրաստման բաղադրատոմսը
 
 


   xohanoc.am

Պատրաստման եղանակը

  • Պինդ խնձորները լվանալ, մաքրել, բաժանել 4 մասի և վրան այնաքն ջուր լցնել, որ խնձորները ծածվի ու դնել կրակին: Հենց որ խնձորները փափկեն, կրակին վերցնել լցնել քամիչի մեջ, տրորել, ավելացնել 2 ճաշի գդալ այն չրից, որից եփվել է, ավելացնել շաքարավազ և կրկին դնել կրակին, անընդհատ փայտե գդալով խառնելով ու եփել մինչև լխճվի:

  • Սեղանի վրա ցելաֆոն պռել, ջրով թրջել այն, ստացված զանգվածը լցնել ցելաֆոնի վրա, գդալով հարթեցնել 1 սմ հաստությամբ և ձևավոր դանակով կտրտել:

  • 3 - 4 օր թողնել տաք տեղ: Վերջում թաթախել շաքարավազի մեջ ու դնել ապակյա ամանի մեջ:

  • Այսպես կարող եք պատրաստել նաև տանձի մարմալադը:




Տարածել...


Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: 01.12.17 | Հեղինակ: xohanoc.am

loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,
Загрузка...

Միացեք մեզ YouTube-ում... 23հզ.+ բաժանորդ



Նոր նյութեր


«Եթե քո բոլոր օրերը նման են մեկը մյուսին, ուրեմն ապրել ես ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 օր» 
Եթե համաձայն ես, սեղմիր Հավանել   

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (01.12.17) | Հեղինակ: xohanoc.am
Դիտումներ: 125 | Տեգեր: բաղադրատոմսը, պատրաստման, մարմելադի | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...