RSS 

Загрузка...

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց

Մարմելադի պատրաստման բաղադրատոմսը
 


 


   xohanoc.am

Պատրաստման եղանակը

  • Պինդ խնձորները լվանալ, մաքրել, բաժանել 4 մասի և վրան այնաքն ջուր լցնել, որ խնձորները ծածվի ու դնել կրակին: Հենց որ խնձորները փափկեն, կրակին վերցնել լցնել քամիչի մեջ, տրորել, ավելացնել 2 ճաշի գդալ այն չրից, որից եփվել է, ավելացնել շաքարավազ և կրկին դնել կրակին, անընդհատ փայտե գդալով խառնելով ու եփել մինչև լխճվի:

  • Սեղանի վրա ցելաֆոն պռել, ջրով թրջել այն, ստացված զանգվածը լցնել ցելաֆոնի վրա, գդալով հարթեցնել 1 սմ հաստությամբ և ձևավոր դանակով կտրտել:

  • 3 - 4 օր թողնել տաք տեղ: Վերջում թաթախել շաքարավազի մեջ ու դնել ապակյա ամանի մեջ:

  • Այսպես կարող եք պատրաստել նաև տանձի մարմալադը:




Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր



loading...

Загрузка...

Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 60հզ.+ բաժանորդ


Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (01.12.17) | Հեղինակ: xohanoc.am
Դիտումներ: 718 | Տեգեր: բաղադրատոմսը, պատրաստման, մարմելադի | - Վարկանիշ -: 0.0/0